Ida Warg brun utan sol recension

Ida warg brun utan sol

Allt fler börjar använda brun utan sol för att både få en jämn solbränna och liva upp under vintermånaderna. Ida Warg Beauty har en brun utan sol produktserie som många pratar om. I den här recensionen tar vi upp allt du behöver veta.

Att välja rätt brun utan sol

Ida Warg Beauty har ett brett sortiment av produkter inom brun utan sol. Alla produkter är cruelty- free, veganska och parfymfria. Märkets produkter är även tillverkade i Skandinavien. Hur gammal är Ida Warg? Hon är 35 år och grundade företaget år 2018.

Ida Warg Beauty har nyss ändrat sina produkter för att ge en mer naturlig färg. Företaget fick rikligt med kritik för att produkten gjorde huden för orange, så därför har de tagit fram en ny formula med lite grönare undertoner. Du kan använda din brun utan sol på hela kroppen samt att Ida Warg Beauty även har self tanning-produkter som är anpassade för ditt ansikte.

Recension

Recension

Till den här recensionen har vi testat Ida Warg Beauty Self Tanning Mousse i färgen Medium Dark. Produkten ger en relativt intensiv färg och har en naturlig och vacker underton som går åt det kallare hållet. Det finns även ett brett sortiment av färger så att du kan hitta en som passar just dig och din hudton.

Hur du förbereder dig på bästa sätt

Först och främst bör du alltid förbereda huden för produkten, du ger den då så bra förutsättningar som möjligt. Exfoliera och smörj in torra områden. Armbågar, knän och händer är ställen som oftast behöver bli extra återfuktade. Det är viktigt att du gör det ungefär ett dygn innan du applicerar produkten så att kroppen hinner absorbera fukten.

Så applicerar du din brun utan sol med ett fläckfritt resultat

Ida Warg Self Tanning Mousse har en tydlig Color Guard vilket innebär att den har en färg så att du ser var du använt produkten. Med hjälp av en brun utan sol vante, lägger sig moussen jämnt och fint över kroppen. Lite produkt räcker en lång väg vilket gör att den är väldigt dryg.

Produkten börjar verka på några timmar, men fortsätter sedan att verka i upp till tolv timmar. För ett smidigt resultat kan du applicera produkten innan du ska sova. Du vaknar då upp med en solkysst och jämn look.

Produkten är fuktgivande och lägger sig fint även över torra områden. Du behöver inte oroa dig för fläckiga partier när du använder dig av den här brun utan solen. Brun utan sol moussen färgar heller inte av sig på varken lakan eller kläder utan sjunker snabbt in i huden. Det är också positivt att kunna klä på sig eller sova utan att vara rädd för missfärgningar på kläderna.

En positiv aspekt som uppskattas av många är att du inte behöver skölja av produkten efter appliceringen. Huden absorberar istället produkten, precis som en vanlig hudkräm. Efter att det gått minst tre timmar, kan du smidigt ge dig iväg.

Hur länge håller brun utan sol Ida Warg?

Färgen håller i sig ungefär en vecka, men det beror också på hur mycket du svettas och duschar. Nöter du dessutom på huden genom att du exfolierar, kommer färgen också försvinna snabbare. För att behålla färgen så länge som möjligt, bör du dessutom återfukta kroppen regelbundet.

Sammanfattningsvis gör Ida Warg brun utan sol det den ska när du vill ha en naturlig och vacker bränna. Produkten får ett stort plus genom att moussen har en Color Guard och inte färgar av sig på vare sig lakan eller kläder. När du behöver en bra och prisvärd brun utan sol borde du verkligen testa den här ledande produkten.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla