kontor@annikashemtjanst.se

kontor@annikashemtjanst.se

Annikas Hemtjänst och Assistans 

Annikas Hemtjänst och Assistans Copyright @ All Rights Reserved

023-20012

Trotzgatan 2E

Annika Hedström


Annikas Hemtjänst AB startades 2010 av Annika Hedström under dåvarande namn Svartnäsgårdens pensionat och konferens AB.

Före 2010 var man underleverantör till Svärdsjö hemtjänst. Idag bedriver man hemtjänst i Falukommun i form av omvårdnadstjänster, hemtjänstservice, ledsagning och anhörighetsavlösning efter upphandling enligt lagen om valfrihetssystem  ( LOV ).

En kupa av kristall

När livet tar en annan väg

en bok Annika skrivit om sina två döttrar och deras uppväxt


Om man inte kan få hjälp att bearbeta sin sorg får man svårt att ta till sig livet Boken är skriven till er föräldrar syskon anhöriga och vänner som har en nära anhörig med funktionsnedsättningar för att ge hopp om att livet går vidare trots att man hamnar i ett "tomrum" först i början på resan

Här nedan följer ett antal artiklar och reportage med Annika samt en  länktill sidan där ni kan köpa hennes bok

Annika Hedström på Annikas hemtjänst är en av Dalarnas nya jobbskapare. I alla fall enligt Centerpartiet, som uppmärksammade detta med att överraska Annika med blommor, diplom och en guldklöver. Läs om det i Dalarnas tidning.

Det började som en del i Annika Hedströms pensionatverksamhet, att som underleverantör till Faluns kommun bistå boende på den lilla orten Svartnäs norr om staden med hemtjänst. I dag är Annikas Hemtjänst en del av det fria valet när det gäller omsorgstjänster i Falun. Läs mer om det i tidningen Enterprise Magazine

När livet tar en annan väg Annika vet hur det är att vara förälder till funktionshindrade barn.Lyssna på henne här i P4 Dalarna.


Här kan du beställa Annikas bok om hennes två döttrar